En marxa un moviment saludable en el Dia Mundial de l'Obesitat

L’exjugador santboià de bàsquet Pau Gasol una crida a escoles, entitats esportives i centres socials per participar en diverses activitats saludables el pròxim dia 4 de març

En commemoració del Dia Mundial de l'Obesitat, la Gasol Foundation -fundació dels germans Pau i Marc Gasol- ha posat en marxa un moviment saludable dirigit a escoles, entitats socials i esportives, empreses, institucions i qualsevol persona que vulgui sumar-s'hi. Sota el lema #TothomHaDactuar, en línia amb la World Obesity Federation (Federació Mundial d'Obesitat), la fundació proposa celebrar el dia 4 de març amb accions divertides i saludables, obertes a tothom.

FGvsGCfVkAEQsNH

Amb aquest propòsit, el president i cofundador de la Gasol Foundation, Pau Gasol, ha llançat un missatge per a animar la participació de tothom. D'altra banda, la Gasol Foundation ha compartit un vídeo en el qual s'expliquen les activitats a travès de la participació del mateix equip de la fundació.

"L'obesitat infantil és una problemètica complexa, que requereix el compromís i la coordinació de tots els actors de la societat per avançar cap a un futur més saludable. Des de la Gasol Foundation volem que el Dia Mundial de l'Obesitat es converteixi en un exemple de com tots podem actuar per a promoure els hàbits saludables i prevenir i reduir l'obesitat infantil", ha comentat Cristina Ribes, directora executiva de la Gasol Foundation Europa. L'any passat centenars d'escoles de tot Espanya es van sumar a les activitats proposades per la Gasol Foundation: en total, més de 26.000 nens i nenes i persones van participar en el Dia Mundial de l'Obesitat. Gràcies a aquest èxit, aquest any la fundació ha volgut que entitats escolars, socials i esportives, institucions i empreses formin part d'aquest moviment.

Activitats saludables per a tothom

Amb l'objectiu de sensibilitzar sobre les conseqüències de l'obesitat infantil i els beneficis dels hàbits de vida saludable, la fundació ha preparat activitats dinèmiques, saludables i esportives, a les quals ja s'han apuntat vuitanta entitats. Per a tots aquells centres educatius, entitats socials i esportives, institucions, empreses o particulars que vulguin demostrar el seu comprom és amb la salut infantil, la Gasol Foundation ha fet públic el manifest "Tothom ha d'actuar". Els signants es comprometen a dur a terme activitats transversals de promoció d'hàbits saludables, no només en el Dia Mundial de l'Obesitat, sinó també en el futur.

FLTPWayWQAwEba Amb la condició de donar curs a la creativitat i, alhora, conscienciar sobre els quatre pilars dels hàbits de vida saludable (l'activitat física i l'esport, l'alimentació saludable, la son i el benestar emocional), la fundació proposa crear un mural saludable amb aquests quatre elements, en forma dels planetes de la Galàxia Saludable, cadascun amb els seus respectius satèl·lits. El moviment de la jornada ser gràcies al goalball pels hàbits saludables: una activitat seleccionada del projecte en escoles SISME. El goalball és l'ùnic esport creat específicament per persones cegues o amb baixa visió, i aquesta activitat combina la diversió i la complicitat d'aquest esport, i li suma el component saludable a través de diverses adaptacions específiques. El colofó del Dia Mundial de l'Obesitat arribarà en forma de lipdub saludable. La Gasol Foundation proposa a tots els participants realitzar aquest vídeo amb una música animada, integrant elements (com el mural anterior) o hàbits de vida saludables, i compartir-lo en xarxes socials el dia 4 de març.

Redacció / Fotos-Vídeo: Gasol Foundation

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix