La Creu Roja ajuda a descarregar el certificat Covid

Amb l’objectiu d’ajudar a la població vulnerable i amb dificultats digitals a accedir i descarregar-se’l

La Creu Roja, a petició del Departament de Salut de la Generalitat, ha activat un dispositiu de suport per ajudar a població vulnerable i amb dificultats digitals a accedir i descarregar-se el certificat Covid.

Captura de pantalla 2021 12 29 a las 19.29.02

El servei, que la Creu Roja ha habilitat en la majoria d'assemblees locals que té a Catalunya, està dirigit a persones que pateixen bretxa digital i que tenen limitacions d'accés a la informació i als tràmits sanitaris per falta de recursos tecnològics, capacitats digitals, xarxa social o familiar o barrera idiomàtica, ha explicat aquest dimecres l'organització en un comunicat.

Captura de pantalla 2021 12 30 a las 8.26.28

“Amb aquest acompanyament personalitzat, a més de donar suport als col·lectius que necessiten el document Covid, però no saben com obtenir-lo, es vol contribuir a descongestionar els Centres d'Atenció Primària”, ha indicat la Creu Roja.

Captura de pantalla 2021 12 30 a las 8.27.24

Les persones interessades en aquest servei hauran de sol·licitar cita prèvia a l'oficina de Creu Roja més propera que compti amb aquest dispositiu i desplaçar-se presencialment per dur a terme la descàrrega.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix