Podem-Esquerra Unida Sant Boi retorna part dels seus ingressos

La iniciativa ‘Un peu a la institució, mil al carrer’ va obrir el termini per a la presentació de projectes ciutadans

El grup municipal de Podem-Esquerra Unida Sant Boi va fer, el passat 27 de novembre, un acte al Museu de Sant Boi on va explicar l'activitat realitzada a nivell institucional, juntament amb la presentació de la convocatòria ‘Un peu a la institució, mil al carrer’ que té l'objectiu de donar suport al teixit associatiu del municipi baixllobregatí.  

un peu a la institucio mil al carrer

L'acte va comptar amb la participació del coordinador d'Esquerra Unida Catalunya, Eduard Navarro, així com amb les intervencions dels regidors del grup municipal. El regidor i portaveu al consistori, va explicar que “la convocatòria respon al compromís que van adquirir els partits que formen el grup municipal al programa electoral de la coalició ‘Programa per un Sant Boi que lluita, per un Sant Boi amb futur’ alhora de destinar part dels recursos que reben fruit de la seva activitat institucional al creixement i consolidació del teixit associatiu de la ciutat. Així mateix, la convocatòria destaca com a objectiu principal alentir l'aflorament de projectes i iniciatives que produeixin una incidència en la societat amb l'objectiu de transformar-la, que facin que la comunitat i les ciutadanes tinguin més eines, així com que fomentin la participació al municipi". En aquest sentit, Eduard Navarro va destacar que ‘Un peu a la institució, mil al carrer’ no és només un eslògan, “és ser coherents a la institució i a les lluites i retre comptes de la feina feta davant la ciutadania”.

vista general sant boi llobregat 1456751383921

En aquesta convocatòria les entitats i col·lectius podran rebre fins a 500 euros per a finançar activitats relacionades amb finalitats solidàries, ecologistes, d'igualtat i cohesió social, o de foment dels valors democràtics i republicans, entre d'altres.

En la presentació de la convocatòria es va ressaltar que hi podran accedir totes les entitats, tinguin personalitat jurídica o no, és a dir, que també estarà oberta a moviments socials que no estiguin constituïts formalment. El passat 13 de desembre va obrir-se el termini per a la presentació de projectes, que es mantindrà obert fins al proper 14 de gener. A principis de febrer es publicarà la resolució i es procedirà a l'ingrés dels ajuts. Equip

Redacció / Foto: Podem-Sant Boi-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
215

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix