Esplugues protegeix als infants i joves amb mascaretes de roba

Es distribuiran més de 5.000 i permeten unes 118 rentades a seixanta graus

L'Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha començat a enviar mascaretes de roba reutilitzables als 5.157 infants i joves del municipi d'entre 6 i 16 anys. Les famílies rebran una per nen o nena, dins d'un sobre, al seu domicili. Es tracta de mascaretes de roba que permeten unes 118 rentades a 60º.

foto3638581

Juntament amb la mascareta rebran una carta de l'alcaldessa, Pilar Díaz, en la qual trasllada la seva gratificació pel comportament que han tingut els infants: "Com a alcaldessa de la ciutat, em sento més que orgullosa del comportament que fins ara has tingut durant aquesta pandèmia. Has après i has aplicat les normes de prevenció millor i més ràpid que ningú. Per això, ara que has començat l'escola, volem fer-te entrega d'una mascareta que porta imprès el nom de la ciutat". El protocol establert per la Generalitat indica que mestres i alumnes de secundària i primària han de portar mascareta tota l'estona, encara que estiguin amb el seu grup bombolla.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix