Guanyem Viladecans-CAP aposta per recuperar la ràdio municipal

Presentarà una moció per realitzar un estudi de les necessitats que permeti posar en marxa l’emissora a la ciutat

Una de les mocions que es presentarà el proper dijous en el Ple del mes de setembre serà la recuperació i la posada en marxa de l’emissora de ràdio municipal a la ciutat. La proposta la presentarà Guanyem Viladecans-CAP.

image content 18188508 20160730214517

Segons el seu portaveu, Eduard Tobaruela, “la ciutat necessita disposar d’uns mitjans de comunicació públics i de qualitat que funcionin com una eina de comunicació per a la ciutadania a la vegada que contribueixin a fomentar la cohesió entre els diferents barris, sectors i teixit social de la ciutat”. A més, Tobaruela explica que Viladecans “es mereix tenir uns mitjans de comunicació de qualitat, plurals i participatius als que els viladecanencs puguin accedir de manera fàcil i senzilla. Uns mitjans atractius i dinàmics que aconsegueixin generar audiència entre la ciutadania, de qualitat; poden incidir de manera molt directa en el sentiment de pertinença de la població, creant orgull de ciutat i millorant la imatge del municipi.”

Per això, des de Guanyem Viladecans-CAP es demana, a través de la moció, la “confecció de l’estudi sobre el procediment de gestió i sobre l’impacte econòmic conduent a l’obertura de Ràdio Viladecans, dotar-la de totes les eines i recursos suficients perquè sigui un referent en la informació de les temàtiques d’àmbit local. Proposar l’estudi les fórmules que garanteixin l’accés de les entitats i col·lectius de la ciutat als mitjans locals a través de formació específica en producció i realització audiovisual; i cessió d'espais informatius autogestionats”.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix