Gavà estrena un nou equipament esportiu

La pista a l’escola Marcel·lí Moragas es va inaugurar ahir amb una gran festa

Gavà compta amb un nou equipament esportiu situat a l’escola Marcel·lí Moragas que va ser inaugurada ahir a la tarda en el decurs d’una gran festa. La nova pista és semicoberta i és d’ús compartit. La seva posada en marxa beneficia al centre educatiu, als barris de l’entorn i al conjunt de la ciutat. La nova instal·lació permetrà oxigenar els dos pavellons municipals ja existents. La seva construcció és una de les inversions més importants d’aquest mandat amb una dotació de 2 milions d’euros finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La inauguració va tenir lloc amb una jornada de portes obertes per conèixer l’equipament, música amb el grup Mala Vida, espectacles d’animació i un berenar per a tots els assistents a més de jocs i obsequis per a tothom.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va mostrar la seva satisfacció per poder comptar amb aquest nou equipament esportiu. Per Sánchez “amb aquesta pista millorem el mapa d’instal·lacions esportives de la ciutat i, al mateix temps la qualitat d’una escola pública. Aquest va ser un compromís que vaig adquirir com alcaldessa i que avui veu la llum”. Sánchez va afegir que “es tracta d’un equipament que espero sigui molt utilitzat per la comunitat educativa de l’escola i també per les entitats i els Jocs Escolars”.

De la seva banda, el gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon Torra, va destacar que “la pista esportiva és un exemple de les actuacions que es fan des de l’Àrea Metropolitana, intervencions molt locals i d’ús quotidià però de molta qualitat i que compagina la seva utilització per part d’una escola i de tota la ciutadania en general.”

La directora de l’escola Marcel·lí Moragas, Mercè Campodarve ha afirmat que “la posada en marxa de la pista és un somni fet realitat. Fa molt de temps que portem reivindicant aquesta actuació que per l’escola suposa millorar la seva qualitat educativa donat que fins ara els alumnes no podien fer educació física els dies de pluja o de mal temps.”

Festa dinauguracio del pavello cobert Marcelli Moragas 696x392

La pista coberta Marcel·lí Moragas està pensada com una instal·lació d’ús compartit, el més poliesportiva possible, amb l’objectiu de donar cabuda a totes les pràctiques esportives que es realitzen als pavellons municipals coberts com són: bàsquet, handbol, futbol sala i vòlei. Un fet que permetrà descongestionar els dos equipaments coberts municipals. A més, s’aprofitarà el nou equipament per la competició regular dels Jocs Esportius Escolars de Gavà, complint així una vella reivindicació d’aquest col·lectiu que permet la iniciació en la pràctica esportiva als escolars del municipi.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix