El Prat de Llobregat acollirà l’abril el Dance Dialogue Project

És un intercanvi juvenil internacional on conviuran 35 joves d’entre 18 i 30 anys d’arreu d’Europa

El Prat de Llobregat acollirà del 5 a l’11 d’abril el Dance Dialogue Project, un intercanvi juvenil internacional on conviuran 35 joves d’entre 18 i 30 anys d’arreu d’Europa (Catalunya, Estònia, França, Grècia i República Txeca) i que girarà entorn de la cultura i la dansa urbana. Cada país hi participa amb set joves, un dels quals serà el o la líder de grup.

El projecte Dance Dialogue Project vol fomentar un diàleg amb l’ajuda de la disciplina artística de la dansa per trencar prejudicis al voltant de la cultura urbana i crear consciència dels prejudicis propis de cada país i aquells que són comuns a la població jove. Entre altres activitats s’organitzaran nits interculturals on els i les participants de cada país mostraran tastets sobre la seva terra i gastronomia a la resta de joves.

2 5 DEEP

Per l’intercanvi es seleccionarà un/a ambaixador/a per municipi on es duen a terme les assessories de mobilitat internacional del Baix Llobregat: Castelldefels, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans.

Per participar en l’intercanvi juvenil només cal complir dos requisits: ser sòcia o amiga de l’entitat i tenir disponibilitat 24 hores durant el projecte, perquè tots els i les participants dormiran a l’alberg del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix