La ciutadania col·laborarà en la contracta de neteja i residus del Prat

L’Ajuntament ha obert un procés de participació per saber la seva opinió amb l’objectiu de definir el nou plec de condicions

L’Ajuntament del Prat tindrà molt en compte l’opinió ciutadana per a la signatura de la nova contracta municipal de recollida de residus i neteja viària que finalitza el proper any. El consistori, de cara a la seva adjudicació per als propers 6 0 8 anys, valorarà molt el que pensen els pratencs i pratenques obrint un procés de participació.

La neteja viària i la recollida de residus urbans -de domicilis i comerços- són dos dels serveis municipals amb més repercussió ciutadana i que necessiten una major aportació pressupostària, més de 8 milions d'euros a l'any. Així doncs una bona oportunitat per revisar els serveis que es presten i intentar millorar-los i que, si és necessari, caldria definir en el plec de prescripcions tècniques de la nova contracta.

Web i punts informatius

Amb aquest procés de participació, que es presentarà avui a les 18 hores al Cèntric, els pratencs podran expressar les seves preocupacions, necessitats, idees i propostes a través de dues vies: un aplicació a Internet al qual s'accedirà des d'aquest mateix web, i en diversos punts informatius distribuïts per la ciutat, un dels quals estarà a la Fira Avícola.  Es podrà participar responent fitxes de preguntes, penjant imatges o descrivint propostes.

Durant els mesos de gener i febrer del 2017 s'elaborarà un informe de resultats i propostes amb el conjunt de les dades recollides i s'incorporarà al plec de condicions que regirà la nova contracta.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix