Aturats faran tasques de manteniment de Sant Boi i el seu entorn natural

També realitzant feines de suport administratiu i prevenció de riscos laborals durant amb un contracte de sis mesos.

Un total de 41 aturats participen actualment en el Programa complementari de foment de l'ocupació local i suport a la integració social de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Durant sis mesos (de juiol a desembre), aquestes persones realitzaran tasques de manteniment de la ciutat i de l'entorn natural així com feines de suport administratiu i de prevenció de riscos laborals.

Objectius

Els objectius del programa "Foment de l'Ocupació i Suport a la Integració Social" són millorar la qualificació i habilitats professionals de les persones contractades i les seves possibilitats de mantenir-se en el mercat laboral. Aquesta mesura forma part del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona".

Els criteris prioritaris han estat: persones aturades inscrites a l'oficina de treball com a DONO (Demandant d'Ocupació No Ocupat) i que hagin exhaurit la prestació per desocupació. L'Ajuntament ha realitzat la selecció juntament amb els diferents departaments amb personal assignat segons els perfils i els llocs de feina oferts.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix