El Fòrum Municipalista va celebrar el seu plenari al Consell Comarcal

Es van realitzar les conclusions dels debats previs organitzats durant el desenvolupament d’aquest Fòrum Municipalista, i les dels debats produïts en el procés de celebració del Congrés El Baix Llobregat a debat.

A la seu del Consell Comarcal es va celebrar el darrer acte del Fòrum Municipalista. Un espai  de reflexió i debat on les persones responsables de la gestió municipalista de la comarca han analitzat la situació actual del Baix Llobregat i els reptes que aquest territori té pel davant en aquest principi del segle XXI.

El plenari, en el qual han participat alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat, i ha comptat amb l’assistència d’un bon nombre de regidors i regidores, així com representants d’entitats i institucions comarcals, ha posat damunt la taula les conclusions dels debats previs organitzats durant el desenvolupament d’aquest Fòrum Municipalista, així com les conclusions dels debats produïts en el procés de celebració del Congrés El Baix Llobregat a debat.

Conferència

En el decurs de la sessió Jon Joseba Leonardo, catedràtic de sociologia de la Universitat de Deusto i Director del Observatorio Urbano de Bilbao, va presentar una conferència que, sota el títol “Els reptes del municipalisme en el S. XXI” va donar una visió externa dels grans reptes a què s’enfronta el municipalisme arreu i les adaptacions que, al parer seu, hauran d’anar adoptant les administracions locals.

CnY 058WcAAVXlY

Amés, amb el plenari del Fòrum Municipalista s’han volgut establir les bases per a acabar d’organitzar les conclusions d’un gran procés participatiu i de consens que finalitzarà a la tardor, amb una declaració institucional, que incorpori els compromisos a desenvolupar per les parts implicades en fer front als reptes de futur, que han deixat al descobert les conclusions del Congrés El Baix Llobregat a debat i el mateix Fòrum Municipalista.

Redacció / Fotos: CCBLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix