Els Mossos d’Esquadra ja han activat el Gregal 2016

La finalitat d’aquest programa és oferir la màxima seguretat a tots els baixllobregatins i persones que escullen la nostra comarca durant el seu període estival.

Des del passat juny, els Mossos d’Esquadra estan duent a terme a la comarca el Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2016 en la seva fase informativa, amb la finalitat de donar resposta a la situació específica de seguretat que s’esdevé durant el període estival a Catalunya. Aquesta situació ve determinada per la variació de l’activitat socioeconòmica al llarg de tot aquest període i conseqüent variació en l’activitat delictiva. Per tant, els Mossos d’Esquadra tenen especial cura en la prevenció de les infraccions penals que poden afectar de manera més directa als ciutadans que es troben gaudint de les seves vacances.

Foto Grevol 2015 Sant Feliu

El programa operatiu estacional de seguretat Gregal 2016 romandrà vigent des del dia 20/06/2016 fins al 30/09/2016 i afecta a totes les comissaries de la RPMS però amb especial atenció a aquelles que per la seva demarcació i/o activitat econòmica tenen una especial vinculació a l’estiu i a les seves afectacions derivades.

Operatiu

Els principals eixos de treball que aborda aquest Programa Operatiu Estacional de Seguretat són:

-       Prevenir i/o reduir els fets delictius que es produeixin en els àmbits considerats estratègics atenent les condicions específiques que es donen en aquest període.

-       Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els grans eixos de connexió.

-       Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.

-       Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.

-       Fomentar la implicació i coordinació en matèria de seguretat amb els actors implicats.

Amenaça terrorista

Actualment la PG-ME té activat el nivell 4 d’alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període conviuran amb l’increment dels recursos policials que es destinen a la prevenció de l’activitat terrorista, amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat de la ciutadania.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix