Els Dies Bojos de Sant Boi arriben a la cinquena edició

Comerços, hotels, restaurants, concessionaris de cotxe, cinemes, museus i poliesportius faran ofertes, descomptes i promocions especials els dies 6 i 7 de maig.

La campanya de promoció de l’economia local Dies Bojos a Sant Boi celebrarà la cinquena edició el divendres 6 i el dissabte 7 de maig. Comerços, hotels, restaurants, concessionaris de cotxe, cinemes, museus i poliesportius de la ciutat proposen ofertes, descomptes i promocions especials per desafiar la crisi i incentivar l’economia local.

La iniciativa, impulsada per l'Ajuntament de Sant Boi, va néixer l’any 2012 aplegant els esforços de tots els sectors de l'economia local en una campanya conjunta. Els resultats han estat a partir d'aleshores força satisfactoris. L’organització dels Dies Bojos respon a la voluntat d’impulsar un model de comerç urbà de proximitat, arrelat al territori i de qualitat. L’objectiu és permetre que el comerç surti al carrer, que s'estimulin les vendes i, sobretot, que es faci visible que Sant Boi és una bona ciutat on comprar.

El comerç et regala l'IVA

Els comerços de l'associació Comerç Sant Boi i altres establiments que s'adhereixin a la campanya faran un val de compra per l'import de l'IVA, entre altres ofertes, per a les compres que es facin al comptat o amb targeta de dèbit.

Habitacions d'hotel a 15 euros

Els hotels NH (93 635 81 85), Hostal Rambla (93 640 03 97) i El Castell (93 640 07 00) oferiran un preu especial de 15 euros (taxes no incloses) si es fa reserva prèvia esmentant el nom de la campanya (a partir del 21 d'abril i fins a l'exhauriment de les habitacions incloses en la promoció).

Menús bojos i vals de descompte

Els restaurants L'Última Taberna, Cal Tino, Bar de Tapes i Il Pecato di Cupido faran promocions especials per a sopars.

Troba cotxes a preus bojos

El col·lectiu Ciutat del Motor-Sant Boi Motor, format per concessionaris de 28 marques comercials, vendrà 50 cotxes a preus bojos.

Matrícula gratuïta als poliesportius

Els complexos esportius i poliesportius Can Massallera, la Parellada, l’Olivera, Baldiri Aleu, Pau Gassol i Accura tindran matrícula gratuïta i altres ofertes i promocions.

Crispetes+beguda gratis al cinema

Per la compra d’una entrada, els Cinemes Can Castellet regalaran una paperina de crispetes i una beguda petita

Aparcaments municipals

Els pàrquings municipals (Baldiri Aleu, Mercat Vell i Sant Jordi) oferiran dues hores d’estacionament gratuït.

Benzinera

La benzinera Repsol de Can Calderon farà un rentat gratuït pel proveïment de 50 euros de carburant entre les 6 i les 22 hores.

2x1 en cultura

Entrades 2x1 al museu Can Barraquer, les Termes Romanes, la Torre Benviure i els espectacles de la Teatre d'Arts Escèniques i Música. A 2 euros, sortides guiades al Parc Agrari del Baix Llobregat "Pedalem i omplim el cistell de producte fresc!" i l'activitat "Anem a pasturar a Sant Ramon".


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix