L’Ajuntament de Sant Boi ajuda 80 famílies per pagar el lloguer

Va destinar durant l’any 2015 un total de 58.000 euros i també va dedicar 244.000 euros a la rehabilitació d'edificis i habitatges.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va destinar l’any passat un total de 58.000 euros per a ajudes al lloguer  a famílies necessitades sense recursos econòmics. La convocatòria va comptar amb 219 sol·licituds, de les quals 80 van ser resoltes de forma favorable.

Les persones beneficiàries han obtingut ajuda per a les mensualitats de lloguer abonades en 2015, sempre amb un màxim de 100 euros mensuals. L'altra línia d'ajuts anava dedicada a subvencionar les despeses de la fiança, gestoria i constitució d'avals i impost de transmissions patrimonials.

D’altra banda 59 de les 63 sol·licituds presentades destinades a disposar d’una ajuda per a la rehabilitació d’edificis i habitatges es van resoldre favorablement. Així, el consistori municipal baixllobregatí ha dedicat 244.000 euros durant l'any passat. Les actuacions subvencionables van ser: instal·lació d'ascensors, supressió de barreres arquitectòniques, millora en les instal·lacions comunes, etc. Quant als habitatges: obtenció de les condicions mínimes d'habitabilitat i adaptació interior de l'habitatge per a persones amb mobilitat reduïda o majors.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix