S’intensificarà la presència policial de trànsit per Carnaval

Es faran 180 controls d’alcohol i drogues davant la previsió de gran afluència a llocs d’oci i s’establiran mesures especials en diferents vies per la celebració de diferents esdeveniments.

Davant la previsió d’una mobilitat elevada de vehicles amb motiu de la celebració del Carnestoltes i l’afluència de públic a llocs d’oci, el cos de Mossos d’Esquadra i Policies Locals faran controls simultanis d’alcoholèmia i de drogues. Així, des del divendres 5 de febrer i fins al dimecres 10, les Àrees Regionals de Trànsit dels Mossos d’Esquadra realitzaran 180 controls de drogues i alcohol a la xarxa viària catalana per tal de vetllar per la seguretat a les carreteres, els quals s’intensificaran sobretot entre el divendres 5 de febrer i el diumenge 7. D’altra banda, les policies locals del territori també reforçaran durant els dies de celebració del Carnestoltes els seus controls de drogo-alcoholèmia.

Autopista del Garraf o C-32

Amb motiu del Carnaval de Sitges, dissabte, 6 de febrer, diumenge, dia 7, i també dimarts, 9 de febrer (des de les 19.00 h fins a les 24.00 h aproximadament), es tallarà al trànsit la sortida 30 (Sitges Centre) de la C-32/Autopista del Garraf. Els vehicles provinents de Vilafranca i el Garraf podran accedir al municipi de Sitges per la sortida anterior de l’autopista, la número 31, senyalitzada com a Sitges Nord, o bé la sortida número 26, indicada com a Vilanova i la Geltrú.

 B-23 i N-340

Per la Fira de la Candelera, també s’establiran altres mesures especials aquest cap de setmana. En concret, el divendres 5 de febrer, a partir de les 10.00 h i fins a les 21.00 h, es prohibirà l’estacionament al voral de la sortida 10 a la B-23 a Molins de Rei  en sentit Lleida/Tarragona. A més, a la N-340, en sentit Sant Feliu de Llobregat, s’habilitarà un accés per tal que els vehicles procedents de la sortida 10 de l’autopista B-23 es puguin incorporar directament a la N-340 en sentit Molins de Rei Centre/Sant Feliu. El dissabte, dia 6, i el diumenge, dia 7 de febrer, es mantindran les mateixes mesures des de les 07.00 h fins les 21.00 h aproximadament.

A més, els usuaris es poden informar de l’estat del trànsit a través del 012, del Twitter de l’SCT @transit, del web http://transit.gencat.cat i a través de les cròniques radiofòniques i televisives de diversos mitjans de comunicació.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
214

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix