Nous equipaments a l'espai que ocupa l'antiga escola Vista Alegre

L’Ajuntament de Castelldefels ha presentat al veïnat una proposta de projecte a través del Pla d’Intervenció Integral al barri.

A través del Pla d'Intervenció Integral al barri de Vista Alegre, l'Ajuntament ha presentat al veïnat una proposta de projecte per a possibles usos a què destinar l'espai que actualment ocupa l'antiga escola Vista Alegre. El projecte elaborat pels tècnics municipals proposa la construcció d'un conjunt d'equipaments d'ús ciutadà com un nou centre municipal per al barri o nous equipaments educatius i per a gent gran. Aquest projecte, a consensuar amb els veïns, es va presentar aquesta setmana durant l'última reunió del Consell de Barri de Vista Alegre i s'adscriu a l'apartat "Provisió d'equipaments per a l'ús col·lectiu", que contempla el Pla de Barris.

Així, el projecte contempla la construcció d'un nou centre municipal per al barri que es realitzaria en dues fases. La primera comprendria la rehabilitació de les antigues dependències que ocupaven serveis educatius i la reforma i ampliació de la sala polivalent sota la pista esportiva. La fase 2 consistiria en la construcció d'un nou edifici d'accés al centre municipal pel carrer Mansió, dotat d'escales, ascensor i una recepció. A més s'urbanitzaria una plaça pública d'accés a l'edifici.

Per a aquest any 2016, el projecte està dotat amb 635.000 euros destinats a la rehabilitació de les antigues dependències educatives com Equipament Municipal Vista Alegre.

El projecte també contempla la construcció d'un equipament educatiu que acolliria una escola d'idiomes o un espai per al PFI-PTT (Programes Formació Inicial - Pla de Transició al Treball). Un altre dels equipaments ideats per a aquest espai es destinaria a habitatges per a gent gran ia un casal per a aquest col·lectiu. La proposta es completaria amb un espai de trobada i joc esportiu, un pati d'activitats comunitàries i una plaça pública.

Jocs infantils i d'aigua

Mentre es decideix i es materialitza finalment aquest projecte també es va informar als veïns de la propera urbanització provisional del solar que acollia els antics habitatges dels mestres i que forma part d'aquesta zona per a equipaments. En aquest espai s'instal·laran jocs infantils i jocs d'aigua per a l'estiu.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
214

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix