Castelldefels va acollir la Jornada del Voluntariat contra Càncer

Més de 200 persones van participar en la tercera edició que es va celebrar a l’Hotel Rey Don Jaime.

Castelldefels va acollir el passat 13 de gener la III Jornada de Formació del Voluntariat contra el càncer organitzat per l’AECC Catalunya. La jornada es va desenvolupar a l'Hotel Rey Don Jaime amb la participació d’un total de 225 persones vingudes de tot Catalunya. La jornada va comptar amb diverses conferències i, per primera vegada, es van organitzar  deu tallers en les diferents àrees (testimonial, administratiu, hospitalari i acompanyament) per potenciar uns coneixements més globals amb sessions teòriques i pràctiques. El que va tenir una  assistència més gran va ser el d'estratègies per afrontar el dol. A banda, també es van impartir tallers sobre la gestió emocional, el lideratge i treball en equip, la prevenció, les habilitats de comunicació amb adults/adolescents o organitzar d'un esdeveniment.

L'alcaldessa de Castelldefels, Candela López Tagliafico, va agrair a les persones voluntàries la seva tasca solidària i altruista. “Sou un exemple a seguir, un model a imitar per a tota la societat. Sense la vostra feina, sense la vostra generositat, que no coneix l'ànim de lucre, res no seria igual en aquesta batalla que mantenim com a societat davant el càncer. Els malalts troben esperança i confiança, en gran mesura, perquè al seu darrere i al seu costat hi senten el vostre alè, el vostre suport”. D’altra banda, el president de l’AECC Catalunya contra el Càncer, Juli de Miquel, va explicar que “després de tot un any ple d'esforç i dedicació voliem oferir una jornada formativa als voluntaris i voluntàries amb l'objectiu de compartir i actualitzar coneixements sobre la nostra entitat, sobre la tasca del voluntariat i sobre les competències en les diferents tasques del voluntari.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix