Sant Andreu ensenya a fer guarniments nadalencs amb materials reciclats

També es fa un taller per aprendre a fer bijuteria i reparar el nostre ordinador.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha organitzat un taller per aprendre a fer guarniments nadalencs a partir de materials reciclats. El taller tindrà lloc el 26 de novembre i està en el marc de l’agenda d’activitats de la 26a Festa del Medi Ambient i la Setmana de la Prevenció de Residus, que coincideix amb la Festa de Sant Andreu. L’objectiu és tenir idees per transformar objectes que tenim per casa i que ja no fem servir en guarniments i decoració per Nadal.

Amb aquest mateix objectiu s’ha organitzat un altre taller per aprendre a fer bijuteria amb materials reciclats i aprofitar, per exemple ampolles de plàstic, càpsules de cafè o pedaços de roba en penjolls, arracades, polseres o agulles de pit.

Coincidint amb la Festa del Medi Ambient i la Setmana de la Prevenció de Residus s’ha previst un tercer taller per adquirir els coneixements bàsics pel manteniment del nostre ordinador. Els assistents podran aprendre a fer unes petites reparacions i accions de manteniment bàsic de l’aparell, que allargaran la seva vida útil i, per tant, tardarem més temps a haver-lo de substituir per un altre de nou, amb el conseqüent estalvi econòmic i de recursos naturals.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix