L’aeroport millora el servei a persones amb mobilitat reduïda

Incorpora dos vehicles elèctrics per traslladar a aquest tipus de passatgers i circulen per les zones d’embarcament i desembarcament de la terminal T1.

L’Aeroport de Barcelona-el Prat ha incorporat dos vehicles elèctrics tipus buggy al seu servei d’assistència a persones amb mobilitat reduïda (PMR) amb la finalitat d’agilitzar el moviment d’aquest tipus de passatgers per l’interior de la terminal T1.Els vehicles circulen per la zona d’embarcament de les portes D i E -una vegada passat el control de passaports-, per la zona de desembarcaments de les portes A i C i des del Shopping Center fins a l’inici de les portes B, on es troba un dels punts d’assistència a PMR de la terminal.

Cada un dels cotxes elèctrics disposa de sis places, inclosa la del conductor, i podrà ser utilitzat per passatgers amb autonomia suficient per accedir a l’equip pels seus propis mitjans si així ho desitgen.

El servei d’atenció a persones amb mobilitat reduïda no suposa ninguna despesa per l’usuari. El passatger ha de sol·licitar-ho al moment de realitzar la reserva dels bitllets o, de manera opcional.

Redacció / Foto: Aeroport Barcelona-el Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix