El Prat dóna prioritat semafòrica a alguns autobusos

L’objectiu del nou projecte es poder agilitar el transport públic dins la ciutat.

Les línies PR1, PR2, PR3, L10, L78, N16 i N17 tindran, dins del Prat de Llobregat, prioritat semafòrica. Mitjançant un mecanisme que accionarà el conductor, els semàfors que estiguin en fase vermella passaran a fase verda el més aviat possible, en funció de diverses variables controlades per un ordinador central. El conductor haurà de pitjar un botó amb el número que figura al semàfor davant del qual es trobi. També hi haurà un senyal lluminós informatiu.

En ciutats amb carrers estrets i sense carrils específics per a l'autobús, com és el cas del Prat, la prioritat semafòrica és un sistema eficaç per reduir el temps de pas i de recorregut dels autobusos.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix