La marxa cívica en defensa de la sanitat pública escalfa motors

La plataforma Agrupació d’Acció Social del Prat de Llobregat organitza el pròxim 15 d’octubre aquesta jornada reivindicativa que té la complicitat de partits polítics, associacions de veïns i entitats locals.

El pròxim dijous 15 d'octubre, les usuàries i els usuaris del sistema sanitari públic, mitjançant una plataforma ciutadana convocant AdAS (Agrupació d’Acció Social del Prat de Llobregat) organitzen una marxa cívica en defensa de la sanitat pública. Els participants, que tenen el suport de diversos partits polítics, entitats locals i associacions de veïns, fan una crida a prendre part en una jornada per reivindicar “els recursos humans i materials necessaris per recuperar la qualitat de la sanitat pública amb un funcionament sostenible i eficaç.”

La marxa cívica es concentrarà a les 15.45 hores a l’exterior del CAP Ramona Via del Prat de LLobregat. Posteriorment s'iniciarà el recorregut pels principals carrers de la ciutat fins a arribar a la Plaça Catalunya (Cèntric Espai Cultural), on es procedirà a la lectura d'un manifest dintre d'un acte festiu i reivindicatiu. Seguidament començarà una xerrada-col·loqui a l'Auditori del Cèntric E.C. amb diferents ponents del sector sanitari.

Redacció / Foto: EUiA

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix