Els partits polítics fan costat a la Peña Dominó de Cornellà

El president de l’entitat, Antonio Martín, desmenteix el comunicat del PSC de Cornellà dient que “no és veritat el que han dit perquè no vam acceptar la seva decisió de bon grat. Estem dolguts amb el PSC per la forma com han actuat perquè penso que no ho mereixem”.

La Peña Recreativa y Cultural Dominó va cuinar, ahir al matí, les seves famoses Migas en un acte que es va celebrar a la seva seu social i va comptar amb la presència d’unes 900 persones. Una tradició que, enguany, no es va poder fer a la Festa de la Rosa de Gavà. El PSC de Cornellà va decidir, per motius pressupostaris, eliminar-la de les activitats programades. Un fet que no va agradar gens a la junta directiva de la Peña Dominó, que finalment ha decidit no assistir avui a la Pineda de Gavà en l’acte polític dels socialistes catalans.

En una matinal festiva, el nombrós públic assistent, alguns procedents d’altres municipis, van poder tastar Las Migas i participar en les activitats programades per l’entitat cultural. “Penso que ha estat tot un èxit, perquè no hem tingut gaires dies per organitzar un acte com aquest, però tot ha sortit bé. No ens ha donat temps d’informar a tots els socis i penso que encara haurien vingut més persones. De totes maneres m’he vist estrany, una mica trist per tot el que ha passat en el sentit que feia vint anys fent Migas davant de 14.000 persones. Però cal mirar endavant i oblidar-se de tot el que ha passat”, explica Antonio Martín, president de la Peña Dominó. “M’hauria agradat estar a Gavà perquè considero que era molt positiu per al meu equip”, ha afegit.

Partits polítics i un expresident

A l’acte no van faltar els diferents partits polítics, que van voler estar al costat de la Peña Dominó. A més, va destacar la presència de José Montilla, expresident de la Generalitat de Catalunya i exalcalde de Cornellà de Llobregat, que va voler fer un forat en la seva atapeïda agenda per poder participar en aquest esdeveniment. “Els partits polítics han respost de forma extraordinària. La Peña Dominó és la casa de tothom, tenim les nostres portes obertes i no mirem cap color”, diu Martín.

D’altra banda, Antonio Martín ha desmentit el comunicat del PSC de Cornellà respecte el tema de Las Migas quan l'agrupació local afirmava que “els membres de l’entitat van rebre la notícia amb compressió absoluta”. El president explica que “no és veritat el que han dit. Nosaltres som persones sèries i penso que s’hauria d’haver fet d’una altra manera. Estem dolguts amb el PSC de Cornellà per la forma com ha actuat perquè penso que no ho mereixem. Unes persones que han donat tant per la ciutat es mereixen més consideració i explicar-los les coses en el seu moment. No vam acceptar la seva decisió de bon grat i de fet no anirem a la Festa de la Rosa. Espero que continuem sent companys, però ja no serà igual”.

L’acte va tenir com a eslògan “Levántate y vota”, ja que es va voler aprofitar per enviar un missatge a totes les persones perquè vagin a votar el pròxim 27 de setembre. També es va retre homenatge a les gairebé cinquanta persones que han participat en els darrers anys en l’organització de Las Migas. A més, l’Ajuntament de Cornellà també va homenatjar l'entitat amb una placa que va lliurar Antonio Martínez Flor, tinent d’Alcalde de Política Territorial i Seguretat, al seu president.

Agraïment a José Gálvez

Antonio Martín, en la seva intervenció, va agrair la col·laboració desinteressada del que va ser president de la UE Cornellà, José Gálvez. “Com a soci d’honor ha estat el que ha pagat el cost de Las Migas. Ell em va dir que no digués res però estava en l’obligació de dir-ho perquè sempre ha estat una persona que ha respost quan ens ha faltat alguna cosa. Li estem molt agraïts”, va dir.

Redacció / Foto: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix