La Festa Major d’Esplugues 2015 ja escalfa motors

El Fanguet serà l’encarregat enguany de fer el pregó el pròxim 18 de setembre al balcó de l’Ajuntament que donarà inici a un ampli ventall d’activitats organitzades per les entitats i el consistori municipal.

El Fanguet, personatge molt conegut i estima pels infants d’Esplugues de Llobregat que acompanya cada any els Reis Mags a la seva arribada a Esplugues, serà l'encarregat enguany de fer el pregó de la Festa Major de Sant Mateu 2015, que tindrà lloc entre divendres 18 i dilluns 21 de setembre. El Pregó de Festa Major, que estarà precedit de l'habitual Seguici en què participen una desena d'entitats locals, està programat per a les 21 hores del dia 18, al balcó de l'Ajuntament.

Com cada any, la Festa Major ve farcida d'activitats organitzades per les entitats i per l'Ajuntament. Els concerts que es faran a l'escenari del carrer Sant Antoni M. Claret aniran a càrrec del cantant canari Dasoul, un dels artistes llatins revelació del darrer any; l'andalús Antonio José, guanyador del concurs La Voz 3; i la banda Hotel Cochambre, grup de versions que incorpora l'humor en el seu espectacle.

Enguany es farà també, per primer cop, una Festa Holi, festa intercultural d'inspiració hindú; es repetirà el Mercat 'Esplugas City'; s'estrena l'espai Jocs i Tallers al Parc dels Torrents; i tindrà lloc la 22a Diada Castellera (amb Castellers de Sants, Capgrossos de Mataró i Castellers d'Esplugues), entre moltes altes activitats.

El conjunt del programa es pot consultar en el següent enllaç:

http://www.esplugues.cat/ambits/temes/cultura/progama-festa-major-2014/view

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix