Sant Boi va encapçalar els actes comarcals de la Diada

L’acte va estar presidit per l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

L'església de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat va acoliir divendres 11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova. Van encapçalar l’acte l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell. També hi han assistit el vicepresident de l'Àrea Estratègica de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Gerard Pisarello; el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, i el diputat adjunt d'Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Josep Ramon Mut. A més l'acte ha comptat amb la presència d'alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat i representants dels grups parlamentaris catalans, els partits polítics, els sindicats, les organitzacions empresarials i més prop d'un centenar d'entitats locals. L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va manifestar que "és un moment de commemoració històrica, però també de reivindicació política i social."

Abans de l'ofrena floral s'ha hissat la senyera, com és habitual, a la plaça de Mossèn Jaume Oliveras. El lliurament de la bandera a les autoritats va ser protagonitzada aquest cop pels gegants de Sant Boi, Baldiri i Ramona, amb motiu de les seves noces de plata.


Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix