L'Altaveu 2023 aposta per músiques singulars

La programació combina grans cantautors com Ismael Serrano amb artistes internacionals i propostes vinculades al talent local

 La programació d’enguany es va presentar als jardins de Can Torrents. Com un dels festivals públics més antics de Catalunya, l'Altaveu aposta per propostes singulars, de qualitat musical i en formats pròxims.

Presentació Altaveu 2023

F1eQcP5WIAAALgt

En aquesta edició sonaran cançons i intèrprets amb identitat i valors, i noves formes musicals que sorgeixen de l'arrel. El festival ens convida a "mirar d'endins cap enfora", a "conèixer-nos millor i entendre d'on venim per poder continuar endavant".

1200 1686673748Peret Reyes

A ritme de folk, rumba, flamenc, hip hop, urban o rock, la programació compta amb grans cantautors com Ismael Serrano i Maro, potents propostes internacionals com les de Júpiter and Okwess i Eli Paperboy Reed o música que beu directament de la tradició com les del santboià Ros, de l’espectacle 'Una nit de Rumba Catalana amb Peret Reyes' o del valent nou flamenc de Mariola Membrives.

nUTd3aMl

Ismael Serrano 1050x525

El públic també podrà gaudir de propostes actuals i incendiàries en termes musicals i de missatge com les que aporta Santa Salut, el pop electrònic amb ramificacions de Soledad Vélez i projectes folk amb un llenguatge propi com els de Ferran Orriols i River Omelet.

Com cada any, l'Altaveu ha preparat una producció pròpia . És a càrrec un col·lectiu de joves santboians vinculats al la Plataforma d'Educació Social de Sant Boi (PES), el grup de post-rock Böira i Atzur visuals, que crearan conjuntament un concert acompanyat amb un espectacle d’arts visuals.

AfterlightImage 1 scaled

El Col·lectiu Karxofarock en col·laboració amb La Ratonera, proposa a totes les famílies descobrir l’univers del hip hop a l’Altaveu en Família i es continua portant música més enllà dels escenaris amb l’Altaveu +: fira del disc, xerrades, documentals i l'exposició 'Ídols'.

Amb el concurs per a bandes de l'Altaveu Frontera i el cicle Descobrim Altaveu , es valora a artistes emergents de molta qualitat. El festival vol estar a prop de les persones joves, tot apostant pel seu talent. Per aquest motiu, a l'escenari de la plaça de l'Ajuntament actuaran els guanyadors de l'Altaveu Frontera (Bounce Twice i Raquel Lua) i es coneixeran les propostes d'Álvaro Sola i Kris Tena.

Captura de pantalla 2023 07 26 a las 7.39.01

La presentació de la 34a edició del festival ha estat a càrrec de l'alcaldessa, Lluïsa Moret; el regidor de Cultura, José Manuel González Labrador, i el director de l'Altaveu, Víctor Partido. L'Altaveu tornarà a fer de Sant Boi, aquest setembre, la capital de la música.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix