L’Estiu de Cultura de Sant Vicenç dels Horts ja és aquí

Des del passat 2 de juny i fins al 29 de juliol diverses places del municipi baixllobregatí acolliran concerts i ballades de sardanes

Amb l’arribada del bon temps es multipliquen les activitats culturals a l’espai públic. Arriba una nova edició de l’Estiu de Cultura, i durant els mesos de juny i juliol el veïnat podrà gaudir d’aquest cicle únic a la comarca, amb espectacles de petit format, gratuïts i a l’aire lliure.

FxrUhM3WwAAFq8R

Captura de pantalla 2023 06 06 a las 12.37.05

La proposta és àmplia i de qualitat contrastada: concerts tribut a Txarango, Raffaella Carrà o AC/DC; concerts acústics com per exemple el de Nil Boladeras; ballades de sardanes amb la Cobla del Baix Llobregat i la Vila d’Olesa; el 14è Festival de Jam-session… Enguany, a més, hi haurà actuacions destacades de km 0, dels nous projectes musicals d’artistes vicentins.

FxrUhs4WwAEqjbQ

Captura de pantalla 2023 06 06 a las 12.36.50

El regidor de Cultura, Isidre Bautista, anima a tothom a gaudir dels concerts: “L’Estiu de Cultura és un moment excel·lent per compartir amb la família i les amistats, amb propostes festives de molta qualitat”. Per la seva banda, la regidora de Promoció de la Ciutat, Paqui Capellades, ha destacat: “La ciutat abraça la cultura durant tot l’any, però en especial els mesos estivals. Som un referent a nivell comarcal i convidem totes les persones de dins i fora de Sant Vicenç dels Horts a gaudir de la ciutat.”

LA PROGRAMACIÓ (clica aquí)

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix