A Sant Boi de Llobregat ja es respira Sant Jordi

Els carrers es tornaran a omplir de llibres i roses en un dels dies més especials de tot l’any

Sant Boi de Llobregat tornarà a celebrar la tradicional diada de Sant Jordi el pròxim 23 d’abril. Els carrers es tornaran a omplir de llibres i roses en un dels dies més especials de tot l’any. Enguany, es mantindran els tres espais on es van celebrar els actes de la passada diada.

2023 Cartell Sant Jordi1

- A la plaça de l’Ajuntament s’instal·laran carpes de les diferents entitats locals, així com aquelles especialitzades en Cooperació i Igualtat.

- A la Torre del Sol tindrem l’espai dedicat als autors i autores locals que vindran a presentar novetats editorials del darrer curs.

- I la Rambla Rafael Casanova acollirà la tradicional fira del Llibre i de la Rosa.

Com a novetat, tant la plaça de l’Ajuntament com la Rambla Rafael Casanova, es comptarà amb una instal·lació artística comunitària coordinada per l’Andrea Martínez, artista local i professora de Belles Arts a la Universitat de Barcelona, amb la participació de grups de manualitats de gent gran i de diversitat funcional de la ciutat. La intervenció se centra en roses creades a partir de teixits reciclats.

DiadelLlibreidelaRosa Avantgrup

Per a tothom

En aquesta jornada també es comptarà amb dos trams horaris en els quals no hi haurà música, de 10:00h a 10:30h i de 17:00h a 17:30h. Un moment dedicat especialment a totes aquelles persones que per motius de salut ho necessiten. A més també estan definits els dies i les hores de presentació i signatura de llibres d’autors i autores locals.

Fira del Llibre i la Rosa

En aquesta nova edició, la diada de Sant Jordi tornarà a tenir representació santboiana a la seva Fira del Llibre i de la Rosa. Hi participaran la Llibreria Barbus i l’Abacus Cooperativa, que ens oferiran un ampli ventall amb novetats literàries per a tots els públics. Mentre que les roses les podrem aconseguir gràcies a la participació de la Floristeria Torrents i la Floristeria Amore.

FtirvXZWYAAG3x9

LA PROGRAMACIÓ (clíca aquí)

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix