Sant Vicenç dels Horts ja viu la seva Festa Major d’Estiu

Música, cultura tradicional i activitats infantils conformen un ampli i divers programa de propostes per a totes les edats de les entitats i l’Ajuntament

Sant Vicenç dels Horts viurà, del 19 al 22 de juliol, la Festa Major d’Estiu. Música, activitats infantils i la cultura tradicional són algunes de les propostes destacades d’enguany. Entitats i Ajuntament han treballat conjuntament per oferir un programa divers, per a tots els gustos i edats.

La Festa s’obrirà oficialment el divendres 19 (21 h, p. de la Vila) amb la lectura del pregó a càrrec d’Imma Prat i Salvans, llicenciada en filologia catalana, tècnica de Comunicació i regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts del 2011 al 2015. Aquell mateix dia destaquen també les actuacions musicals en diferents registres: a les 22.30 h (plaça de Narcís Lunes) hi haurà un recital de música clàssica amb el pianista Lluís Grané, i a les 23.30 h (plaça de la Vila), concert d’Eivibonny i del grup de versions Wish. Prèviament, la carrossa discoteca del Santvi Sound sortirà del Forn Romà i passarà pels carrers del Riu i de Sant Josep per arribar al parc de la Foneria.

DSC 3021 1600x1060

El cap de setmana, entre moltes altres activitats, destaca la cultura tradicional. El dissabte 20, per exemple, hi haurà gegants (18 h, plaça de la Vila), diables (21.30 h, p. Sant Jordi) i sardanes (22 h, parc del Mamut). L’endemà, el diumenge 21, tindrà lloc la Diada Castellera (18 h, plaça de la Vila) i el correfoc infantil (19.45 h, sortida de la plaça Sant Jordi).

image escuma

La missa solemne tindrà lloc el dilluns 22, a les 12 h, a l’església de Sant Vicenç Màrtir i comptarà amb la participació de l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic. A la mateixa hora també hi ha la festa de l’escuma, a la p. de la Vila.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix