ERC d’Esplugues defensa els mercats municipals

L’alcaldable republicà, Oriol Torras, reclama una reforma com una prioritat en el seu programa electoral per “resoldre la seva situació de precarietat”.

Esquerra Republicana de Catalunya va fer una roda de premsa dissabte passat davant el mercat de la Plana en què va explicar el seu programa electoral pel que fa als mercats. Així, Oriol Torras, alcaldable d’ERC per Esplugues, va insistir que “la reforma dels mercats és una qüestió purament política, no econòmica, i depèn més de com s’esmercen els recursos disponibles que no d’una limitació pressupostària”. En aquest sentit, Torras va assegurar que si ERC és decisiva en el proper Ajuntament “ens comprometrem a resoldre la situació de precarietat dels mercats”, que estan situats en una carpa provisional que els mateixos paradistes van haver de pagar, uns diners que l’Ajuntament no ha tornat encara.

Durant el matí el candidat Torras, amb Herminia Villena, número 2 de la candidatura d’ERC, i Joan Vázquez, número 3, van conversar amb els paradistes del mercat de la Plana, que van poder explicar la seva situació i escoltar les propostes del partit. ERC també va muntar una paradeta al final del carrer del Carme, en què van repartir fulls volants sobre els mercats i la política comercial del partit.

L’endemà, diumenge 17 de maig, ERC va muntar una altra paradeta davant a la rambla Verge de la Mercè de Can Vidalet, en què també van repartir flyers i van continuar explicant les seves propostes en aquesta matèria i sobre la resta del programa.

Finalment, divendres d’aquesta setmana ERC visitarà el mercat de Can Vidalet per continuar coneixent les demandes dels comerços directament.

Redacció / Foto: ERC Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
217

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix