Cornellà en Comú omple la plaça Catalunya

La diputada i secretaria general de Podemos Andalusia, Teresa Rodríguez, va participar en l’acte on va afirmar que “és la gent normal, la que ha de fer comptes a fi de mes o cada cop que va a comprar, qui ha d’ocupar les institucions”.

La Plaça de Catalunya de Cornellà de Llobregat es va omplir amb més de 800 persones per rebre tots els candidats i candidates de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà. L’acte va estar protagonitzat per la presència de la Teresa Rodríguez, diputada i Secretària General de Podemos Andalusia, que va afirmar en la seva intervenció que “és la gent normal, la que ha de fer comptes a fi de mes o cada cop que va a comprar, qui ha d’ocupar les institucions”. En la mateixa línia, va declarar que “és igual que els gats siguin blaus, vermells o taronges. El que importa és que els ratolins puguin governar-se a ells mateixos”. A més, va afirmar també que si “l’estabilitat institucional suposa retallades a l’educació, privatitzacions o reformes laborals per empitjorar les condicions laborals, benvinguda sigui la inestabilitat”. Teresa Rodríguez, que va donar suport a Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, va parlar de la necessitat de l’empoderament de la població per accedir a les institucions, remarcant el moment clau que estem vivint i l’oportunitat que els cornellanencs i cornellanenques tenen de forçar un canvi i materialitzar la reversió de les polítiques de dreta.

Altres intervencions

La candidatura popular municipalista va comptar també amb la intervenció d’Aitzol Ruiz de Azúa en representació dels treballadors i treballadores de Telefònica-Movistar, en vaga indefinida des de fa més d’un mes. A més, el col·lectiu d’emigrants també va estar representat a l’acte per Aziz Baha, membre de Cornellà Sense Fronteres, que ha reivindicat la participació dels emigrants a la societat i en la transformació social, malgrat no poder votar i “la voluntat de la resta de partits d’ocultar-nos.”

El col·lectiu LGBTI hi va estar present de la mà d’Eugeni Rodríguez, portaveu del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC), que va assegurar que “tothom té dret a estimar com vulgui”, que “l’homofòbia és una de les pitjors epidèmies al món”, que “les nostres vacunes són la llei contra l’homofòbia” i que les eleccions municipals són una oportunitat per capgirar la situació.

Vidal Aragonés, cap de llista de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, va tancar l’acte polític. Acompanyat pels seus companys i companyes de llista, en Vidal va demanar el vot on va afirmar que “nosaltres no som com la majoria de candidatures que s’avergonyeix i amaga el nom, ho diem d’una manera molt clara: Cornellà en Comú-Crida per Cornellà”. De la mateixa manera, va afirmaramb contundència que “veient la gent i l’ambient dels nostres actes i de la resta de candidatures, nosaltres ja hem guanyat.”

Redacció / Foto: Cornellà en Comú

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
217

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix