Miguel Ángel Ibáñez, candidat per C’s a l’alcaldia de Gavà

L’actual portaveu de C's en el municipi baixllobregatí aposta per "un projecte atractiu i de futur que em permeti treballar per i per tots els gavanencs".

El regidor i portaveu de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha estat triat novament candidat de la formació per a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig de 2015. Arran d'un procés d'eleccions primàries i després que el Comitè Executiu del partit hagi aprovat la seva candidatura, Ibáñez ha agraït "a tots els afiliats, simpatitzants i membres de C's que hagin dipositat la seva confiança en mi", i ha apostat per liderar "un projecte atractiu i de futur per al municipi que li permeti treballar per i per a tots els gavanencs". A més, el regidor ha mostrat la seva confiança en "revalidar, i fins i tot ampliar, la representació de C's en el consistori per fer més i millors coses a la ciutat."

Miguel Ángel Ibáñez és regidor i portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Gavà des de 2007, càrrec que va revalidar a les eleccions de 2011. A més, Ibáñez és membre de l'Executiva de C's i subsecretari de Política Municipal.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
222

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix