Convergència planta l’alcalde a l’acte inaugural del Passeig Marítim

El grup municipal castelldefelenc considera que és “un acte propagandístic del govern del Partit Popular”.

Convergència Democràtica de Catalunya, mitjançant el seu Comitè Executiu Local i el seu Grup Municipal, va prendre la decisió “de no participar en els actes propagandístics que el govern del Partit Popular de Castelldefels, encapçalat pel seu alcalde Manuel Reyes, organitza amb motiu de la construcció de la Fase III del Passeig Marítim de la nostra ciutat.”

En aquest sentit, Convergència es remet a la intervenció que el seu portaveu, Xavier Amate, va fer en el decurs del Ple Municipal del passat 30 d’octubre on va manifestar que “és un projecte ha estat caracteritzat per una falta de diàleg evident, no només a nivell polític sinó també veïnal. Ha estat un projecte obscurantista, amb una manca d’informació absoluta i manipulat des de l’equip de Govern. Crec que és un tema molt greu”. D’altra banda, el grup municipal nacionalista es reafirma que la Fase III del Passeig Marítim “és absolutament vital pel poble, però de la mateixa manera creiem que no és urgent. Però no és urgent perquè ho diguem nosaltres, sinó que els mateixos veïns ho estan reconeixent. Nosaltres també ens hem informat, hem dialogat, hem vist des del projecte inicial fins al que es presenta, que jo no sé si és un projecte o com qualificar-lo. Òbviament, la diferència de costos i de qualitats és absolutament impresentable.”

D’altra banda Amate manifesta que el consens polític “ha brillat per la seva absència. És a dir, ha estat o sí o sí. És impresentable que ens facin combregar amb aquest projecte, que planteja serioses dubtes fins i tot sobre la seva seguretat i sobre la seva validesa tècnica-constructiva. Espero i desitjo que aquesta no sigui una fugida cap endavant de la ciutat de cartó-pedra (el que importa és la façana i no la manera com s’ha fet ni el que implicarà a partir de llavors). És un projecte tan important que ja farem l’esforç pressupostari que calgui per fer una cosa ben feta. Qui d’alguna manera està hipotecant els propers 50 o 75 anys és el PP.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix