Antonio Balmón vol tornar a ser alcaldable pel PSC a Cornellà

Ho va anunciar a l’Assemblea Oberta que es va celebrar ahir a l’auditori de Sant Ildefons davant unes 250 persones.

L'actual alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, es presentarà com a candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat baixllobregatina en les primàries del partit. Ho va anunciar durant l’acte de l'Assemblea Oberta que es va celebrar ahir a l'auditori de Sant Ildefons i que va congregar unes 250 persones. Balmón va assegurar que té "forces i ganes per seguir transformant Cornellà", una ciutat que presenta nous reptes, ja que "en els últims anys ha crescut, s'ha consolidat i ha madurat i ara acull a noves generacions que tenen noves necessitats i demanden nous projectes."

En aquest sentit, considera que "la ciutat té moltes possibilitats, unes possibilitats que hem creat nosaltres amb treball, esforç i dedicació". En la seva intervenció, Balmón també va repassar l'evolució de la ciutat i el treball realitzat en els últims anys, sobretot, per fer front a la crisi econòmica. "Hem fet equipaments que podem mantenir oberts, hem dotat de més dignitat els nostres espais públics i dins de les nostres possibilitats hem ajudat a les persones més desfavorides", va explicar. Un treball, va puntualitzar, que és fruit "d'haver fet bé les coses econòmicament perquè mai hem gastat per sobre de les nostres possibilitats”. I el resultat, segons Antonio Balmón, és una "ciutat que s'ha enfortit, s'ha aguantat i no s'ha parat" i ara comença "un nou camí". Aquest és per Balmón el seu compromís, "aspirar a somiar una nova Cornellà i seguir transformant la ciutat."

Redacció / Foto: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix