Jordi Rosell (CiU) desmenteix la informació del diari ABC

El convergent, que va realitzar tasques de coordinador en el procés participatiu a l’IES Joan Miró de Cornellà de Llobregat, afirma que el noi que va votar tres cops “anava acompanyat per dos amics i va dipositar el vot per ells”.

Jordi Rosell, portaveu de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, i coordinador del procés participatiu a l’IES Joan Miró de la localitat baixllobregatina el passat 9 de novembre, ha efectuat unes declaracions via twitter desmentint la informació que es va publicar ahir a l’ABC. Segons el diari s’afirmava que un noi va votar, sense problemes, tres cops en tres col·legis diferents. Una informació que va anar acompanyat per tres fotografies del protagonista, amb la cara pixelada, amb la mateixa roba i votant tres vegades. Rosell argumenta que havent parlat amb la seva mesa i els seus responsables “la persona que va votar tres vegades anava acompanyada per dues persones més, registrant-se els amics i dipositant el vot per ells, com feien els nens petits pels pares. La taula on va votar, la 1122Z, recollia els cognoms de Martino a Murla, i tenim informació que l’individu de la foto el seu cognom comença per C, al ser reconegut. Fi de la polèmica.”

D’altra banda, en declaracions a La Premsa del Baix, manifesta també que “quan es va fer les fotografies els membres de la mesa van manifestar clarament al noi que no volien sortir a la foto, cosa que no va passar” i afegeix que entre els “afectats hi ha molta indignació, ja que no es va respectar el seu desig. Espero que la cosa no vagi a més.”

Redacció / Foto: ABC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix