Ciutadans Cornellà denuncia que el PSC utilitza La Veu dels Barris amb finalitats polítiques

El responsable del grup local, Jorge García Mulet, considera que "un mitjà que ha de ser un altaveu de les entitats i la ciutadania és utilitzat per ser l’altaveu publicitari de l'Ajuntament".

El responsable del grup local de Ciutadans (C's) Cornellà, Jorge García Mulet, ha denunciat que "un mitjà que ha de ser altaveu de les entitats i de la ciutadania, és utilitzat per ser l'altaveu publicitari de l'Ajuntament. Denunciem la instrumentalització d'aquest mitjà al veure que a la coordinació i a la redacció hi ha membres del PSC, com Manel Clavijo, Primer Secretari de les Joventuts Socialistes a Cornellà, i Raúl Millán, Secretari de Noves Tecnologies i Comunicació”.

A més García Molet afegeix que “la presència de militants d'un determinat partit polític fa que hi hagi un filtre de notícies i que aquelles preocupacions dels veïns no apareguin, cosa que lamentem profundament perquè no afavoreix al fet que hi hagi una verdadera democràcia municipal".      

Redacció / Foto: C’s Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix