El PSC Castelldefels dóna suport a la modificació del projecte del Passeig Marítim

La plataforma Stop Fase III i els partits polítics romandran a l’espera de la decisió del Ministeri, sobre la proposta de supressió de les plataformes inicialment previstes.

“Donem ple suport a la demanda de la plataforma Stop Fase III de supressió de les plataformes destinades a usos comercials o de restauració”. Amb aquesta claredat s’ha manifestat la portaveu i candidata socialista a l’alcaldia de Castelldefels, Maria Miranda, sobre la proposta que la plataforma ha elaborat amb el suport de l’Associació de Veïns del Baixador i la Federació de Veïns de Castelldefels, i que ha estat aprovada per unanimitat al ple municipal.

Segons el partit socialista, l’alcalde Manuel Reyes, del PP, va tirar endavant el projecte definitiu del Passeig Marítim sense comptar amb la participació del veïnat durant tot el procés, i disminuint de manera considerable les qualitats del mateix. Un projecte que contemplava la construcció de quatre grans plataformes destinades a la instal·lació, durant tot l’any, de quatre restaurants, a tan sols deu metres dels habitatges, “amb les conseqüents molèsties que això generaria, de ben segur, als veïns”. La mobilització veïnal, agrupada al voltant de la plataforma Stop Fase III, va permetre que en el ple de l’ajuntament es debatés un escrit on es reclamava la supressió d’aquestes plataformes; modificació que va rebre el suport del PSC, així com de la resta de partits de l’oposició.

Maria Miranda denuncia la manca de diàleg de l’alcalde Manuel Reyes i assegura entendre perfectament i compartir les inquietuds i el posicionament dels veïns, a part d’advertir que si el Ministeri “no atén una petició tan raonable com la que se li planteja, caldrà estudiar quines accions es poden emprendre.”

La candidata socialista a les pròximes eleccions municipals va mostrar també la seva preocupació i la del seu grup respecte a “altres carències que presenta el projecte, pel que poden significar de rebaixa de la qualitat. La renovació de tota la calçada existent en el tram que es vol reformar, i no solament la d’una part, dotar de mobiliari urbà tot el nou passeig, canviar les actuals dutxes, ser molt respectuosos amb el tractament mediambiental que correspongui, o plantar l’arbrat necessari, són algunes de les qüestions que caldria replantejar-se respecte de la proposta aprovada pel Ministeri”. Finalment, Maria Miranda va fer una crida per “seguir treballant tots plegats fins a aconseguir el Passeig Marítim de qualitat que tots volem i ens mereixem”.

Redacció / Foto: PSC Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix