El Baix Llobregat protesta contra la suspensió de la consulta del 9-N pel Tribunal Constitucional

A Cornellà, únic municipi de la comarca que no va permetre cap debat al Ple, es van aplegar més d’un miler de persones.

Milers de persones d’arreu del Baix Llobregat han protestat aquesta tarda per la decisió del Tribunal Constitucional (TC) d’acceptar a tràmit els recursos del govern espanyol i, per tant, de suspendre la llei de consultes i el dret de convocatòria del 9 de novembre. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han convocat les protestes a les places de tots els municipis catalans i, naturalment, el Baix Llobregat també ha estat protagonista.

Sense opció

A diferència de la resta dels municipis baixllobregatins –a l’espera del que succeeixi a Sant Joan Despí-, a Cornellà de Llobregat no es va dur el debat sobre donar o no suport a la consulta del 9-N al Ple municipal. L’oposició del PSC de Cornellà, que governa amb majoria absoluta, va ser determinant perquè la moció no arribés al Ple.

La crida de l’ANC i d’Òmnium Cultural ha aplegat davant de l’Ajuntament de Cornellà més d’un miler de persones. Una concentració on han assistit Jordi Rosell (CiU), Arnau Funes (ICV-EUiA) així com Joan Tardà, diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Congrés de Diputats, entre altres persones de la vida política, social, cultural i esportiva de la ciutat.

Redacció / Foto: La Premsa del Baix

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
218

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix