L’assemblea d’ICV-EUiA de Sant Feliu confia amb Jordi San José

Del partit ecosocialista reivindica “l’honestedat i la transparència com a elements fonamentals de l’acció política a l’Ajuntament”.

La militància d’ICV i d’EUiA de Sant Feliu va reiterar per unanimitat el seu suport a Jordi San José com a alcalde del municipi baixllobregatí i va reivindicar, en un comunicat, que “l’honestedat i la transparència han estat els elements fonamentals de l’acció política d’ICV i d’EUiA a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.”

Jordi San José va explicar detalladament a l’assemblea l’estat de la situació jurídica en la qual s’ha vist, juntament amb 43 alcaldes i alcaldesses d’arreu de Catalunya, per la remuneració percebuda a la Federació de Municipis de Catalunya per tasques desenvolupades com a membre de l’executiva de l’FMC i per la seva responsabilitat com a president de la Comissió d’Urbanisme i Mobilitat. En la seva explicació va deixar molt clar que “ha estat una negligència o una errada jurídica i administrativa que s’ha de corregir i que en cap moment hi ha hagut voluntat política de treure profit personal pel fet de pertànyer a l’FMC, on representa Sant Feliu i defensa els interessos del municipalisme”. Va manifestar que estava convençut que s’actuava des del convenciment dins de la legalitat i que espera que la situació s’aclareixi. Conscient que no ha fet res mal fet va dir que “no dimitirà com a alcalde”. Com va dir, ara el procés “està en fase d’investigació per part del jutjat núm. 1 de Sabadell”. Si la jutgessa que porta el cas proposa la imputació dels alcaldes, Jordi San José va afirmar que, en aquest cas, “posaré el meu càrrec a disposició de l’assemblea de Sant Feliu de la coalició i de la direcció nacional d’ICV”. Com ja havia anunciat amb anterioritat va informar que les retribucions, que sempre han estat declarades a Hisenda, seran ingressades cautelarment a l’FMC.

L’assemblea de militants i simpatitzants va donar suport unànime a Jordi San José per la seva feina com a alcalde i com a representant de la ciutat en altres organismes.  A més, l’organització local de Joves d’ICV-EUiA de Sant Feliu va llegir un comunicat de suport explícit a la tasca de Jordi San José com alcalde i a les diferents iniciatives que ha liderat pel que fa a la transparència, participació i execució de mesures per posar a l’abast de tota la ciutadania l’oferta de serveis municipals.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix