Xavier Amate, candidat de CiU a l’alcaldia de Castelldefels

L’assemblea de militants de Castelldefels escull el seu cap de llista amb el vot del 100 per cent dels electors.

Xavier Amate, actual portaveu del Grup Municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Castelldefels, va ser escollit pels militants de l’Agrupació Local de Castelldefels com a candidat a l’alcaldia per les pròximes eleccions municipals. Amate, que va rebre el suport del 100 per cent dels votants, té l’encàrrec de confeccionar la llista amb que la federació nacionalista haurà de concórrer als comicis de maig de 2015.

El nou candidat de CiU a l’alcaldia va ser proposat com a cap de llista pel Comitè Executiu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Castelldefels, que és qui té la potestat de fer-ho en virtut dels pactes establerts amb el seu soci de federació, Unió Democràtica de Catalunya (UDC). Amate, que comptava amb el suport unànime de l’esmentat comitè, va ser escollit en el decurs de l’Assemblea Ordinària convocada a l’efecte.

D’acord amb els Estatuts del partit, van exercir el seu dret de vot tots els militants al corrent de pagament de les seves quotes i amb un mínim de sis mesos d’afiliació a Castelldefels. La votació, a la que no va concórrer cap altre candidat, es va realitzar amb urna. No hi va haver cap vot en contra, cap vot en blanc i cap abstenció, de forma que Xavier Amate va ser proclamat de forma unànime com a candidat a l’alcaldia de Castelldefels.

L’Assemblea va estar presidida pel president comarcal del Baix Llobregat, Josep Maria Llop, i pel president de l’Agrupació Local de CDC, Kim Ibars. Un cop escollit, Amate va dirigir unes paraules a la militància, tot dient que “a Convergència tenim la ciutat al cap” i que “ningú té un equip de treball com el nostre a Castelldefels”. Tanmateix va assenyalar que farà les coses “amb rigor, honestedat i el màxim respecte a les persones”. A més, el candidat a l’alcaldia va assolir el compromís de treballar pels ciutadans. “No tindria sentit estar aquí i no treballar perquè la qualitat de vida de les persones sigui millor”, va dir. Amate també es va referir al moment històric que està vivint a Catalunya i va expressar amb fermesa la voluntat de Convergència de “posar no un gra de sorra sinó un sac ben ple en favor d’una transició nacional com la que volem.”

Redacció / Foto: CiU

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix