Miquel Iceta: “No es pot ser catalanista si no es defensa el benestar social dels catalans”

El candidat a la Primera Secretaria del Partit dels Socialistes de Catalunya, va trobar-se ahir amb militància del Baix Llobregat en un acte a El Prat.

Al voltant dels 300 militants varen acompanyar al candidat Miquel Iceta ahir a El Prat, uns dies abans de la votació del pròxim diumenge 13 de juliol on els i les militants del PSC podran escollir el seu nou primer secretari al capdavant de l’executiva nacional.

Antoni Poveda, 1r Secretari PSC Baix Llobregat, va donar la benvinguda al candidat i va destacar que les primàries del dia 13 són un gran canvi intern encetat pel PSC, i que aquesta obertura a la participació i compromís de la militància és una nova manera de fer que ha vingut per quedar-se”. Poveda va ressaltar del convidat que es tracta d’unapersona amb una gran experiència i una gran capacitat per transmetre i comunicar els missatges del PSC en un moment tan decisiu i important com aquest en la societat catalana.

Sota el lema “perquè ara toca arremangar-se”, Iceta està visitant durant aquestes setmanes totes les federacions i el màxim d’agrupacions del PSC traslladant les seves propostes, punts de vista i reptes de futur com a candidat a la primera secretaria. En aquest sentit, en la seva intervenció a l’acte del Prat, Iceta va agrair en primer lloc els avals rebuts per part de la federació del Baix Llobregat que varen representar prop del 25% del total d’avals del candidat.

Així també Iceta va reflexionar entorn del procés de recollida d’avals que “molts dels quals he rebut no són per mi realment, sinó que estic convençut que són de moltíssima gent que aposta i creu en la força del PSC, en la seva empenta i capacitat de tirar endavant”. “Els i les socialistes”, va dir Iceta, representem el partit dels treballadors i treballadores, on la prioritat per damunt de tot és la justícia social”, perquè “no es pot ser catalanista i defendre Catalunya si no es defensa el benestar social dels catalans i catalanes”. Respecte al repte de la primera secretaria, va manifestar: Estic convençut que puc tirar d’aquest carro, no només perquè confio en les meves capacitats, sinó perquè veig un partit que està reaccionant”.

Després d’un torn de preguntes i debat amb el públic assistent i el candidat, Iceta va demanar la màxima participació a la militància en la votació del diumenge 13 de juliol, i va destacar que la solució passa perquè tots i totes ens hi posem”.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix