Pedro Sánchez presenta la seva precandidatura al Baix Llobregat

També hi va haver un debat i reflexions entorn de la situació actual del socialisme amb els representants de les agrupacions socialistes.

En una sala plena de gom a gom, Pedro Sánchez, precandidat a la secretaria general del PSOE, va visitar el Baix Llobregat compartint amb representants de les agrupacions del PSC de la comarca una estona de debat i reflexions entorn de la situació actual del socialisme a Espanya i de la societat en el moment actual. El primer Secretari PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda, va explicar la realitat del PSC a la nostra comarca, a nivell d'alcaldies, militància i projecte polític.

Sánchez va expressar que una de les seves prioritats és "estretir els vincles federals entre el PSC i el socialisme espanyol” entenent que el “model federal és un repte que necessita un calendari clar i d’una reforma constitucional important. El que és fonamental és entendre que la fórmula que garanteix la convivència és la de no fracturar”. El precandidat també va destacar durant la seva intervenció el paper dels joves dient que “han de ser l’avantguarda del nostre partit”, la laïcitat de l’Estat, i la reivindicació del paper del president González i Zapatero perquè “tot el que ha estat bo en aquest país ha estat amb governs socialistes, allò que avui reivindiquen els ciutadans amb samarretes verdes i bates blanques han estat fites aconseguides entre tots amb presidents socialistes.”

El debat va continuar de la mà de diversos militants que van preguntar i reflexionar entorn de la importància de deixar els assumptes interns de partit i parlar més de les polítiques neoliberals de la dreta espanyola i catalana. Sánchez va proposar un canvi des de baix, un canvi que remogui els fonaments del socialisme, per enfrontar-nos al nostre verdader adversari que és la dreta. I és que, guany o perdi el pròxim 13 de juliol, la meva primera paraula parlarà d’unitat, perquè tots hem d’anar units en un mateix projecte, el dels socialistes d’aquest país que té com a prioritat treballa amb el benestar dels ciutadans.”

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix