El PSC presenta un Decàleg perquè siguin prioritats en Europa

Segons el candidat Eduard Rivas: "Volem donar cos i ànima al Baix Llobregat a Europa".

El primer Secretari del PSC al Baix Llobregat, Antoni Poveda, i el candidat del partit socialista a les pròximes eleccions europees, Eduard Rivas, han presentat avui deu propostes pel Baix Llobregat amb l'objectiu que esdevinguin prioritats a Europa a partir de les pròximes eleccions europees del 25 de Maig.

Segons d'Antoni Poveda, "el PSC del Baix Llobregat estem realitzant multitud d'actes en els municipis de la comarca, perquè la nostra intenció és traslladar a la ciutadania la gran importància d'aquests comicis. Moltes de les polítiques que es desenvolupen a cada país es decideixen a Europa, i per tant tenen afectació directa al Baix Llobregat, a cada municipi i al conjunt de la nostra ciutadania". Mostra d'això han estat els múltiples projectes a la comarca que han estat possibles gràcies al finançament de fons europeus com per exemple, el centre de coneixement i formació Citilab de Cornellà.

Eixos claus com millorar la democràcia participativa a través de llistes electorals transnacionals, i apropar les institucions europees a través de mecanismes per garantir la presència dels governs locals al Parlament són destacats al Decàleg. A més s’ha prioritzat com a pilars fonamentals del Decàleg el desenvolupament del Corredor del Mediterrani com a generador d'ocupació (vitals per grans empreses com Seat o Nissan), de connectivitat i que canviarà la realitat d'aquesta part d'Europa; i per d'altra banda, la protecció de l'entorn i el compliment de totes les directives mediambientals per defensar el nostre Riu Llobregat i el seu hàbitat.

El candidat Eduard Rivas ha remarcat la voluntat de "recuperar l'Europa de les persones, aquella que va néixer per protegir, per resoldre enfrontaments i la crispació". "Necessitem un Pacte Social a Europa, i el partit dels socialistes som els únics que podem capgirar i generar una inèrcia cap a una Comissió Europea "amiga", propera, i que resolgui d'una manera feacent el paper d'Europa vers la ciutadania", ha destacat també el candidat.

Poveda ha conclòs la roda afirmant que "ara Europa és més vinculant que mai". A més, ha animat "a tots els ciutadans i ciutadanes, en especial als treballadors i treballadores i a les classes populars a dir la seva aquest pròxim 25 Maig per poder donar el missatge de quina Europa volem.”

Redacció / Foto: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix