Plataforma per Catalunya entrega joguines a 286 nens de Sant Boi per Nadal

El grup municipal ja ha anunciat que votarà en contra dels pressupostos municipals.

Plataforma per Catalunya (PxC) va finalitzar l’any amb la campanya “Cap nen de casa sense joguina”, de la que s’han beneficiat 286 nens de 202 famílies amb dificultats econòmiques a les quals s’ha fet entrega de joguines.

La xifra suposa un creixement del 100% de les famílies participants i un 50% de nens respecte a la campanya de l’any anterior. Les joguines han estat adquirides amb les aportacions econòmiques fetes pels tres regidors del Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) de Sant Boi de Llobregat, i la campanya s’ha coordinat a través de diverses militants de Plataforma per Catalunya que han demostrat una sensibilitat excepcional amb les famílies. Tal com va succeir l’any anterior el contacte directe amb la gent ha propiciat que nombroses famílies hagin transmès nombrosos casos d’injustícia social en els que PxC hi treballarà en els pròxims mesos.

Segons PxC molts d’aquests problemas están relacionats amb el difícil accés de les famílies autòctones als serveis socials, degut a què les condicions d’accés afavoreixen totalment als immigrants –en molts casos irregulars-, i la poca sensibilitat social que demostra l’Ajuntament de Sant Boi en el seu pressupost per atendre aquestes necessitats, quan un 30% dels nens viuen en el llindar de la pobresa tal com han afirmat diversos estudis.

En contra dels pressupostos municipals
Aquests fets han motivat que PxC ja hagi anunciat que una de les coses que portarà al grup municipal a votar en contra els pressupostos municipals serà que, mentre Sant Boi té moltes famílies en el llindar de la pobresa, la ciutat destinarà aquesta legislatura prop de 1.200.000 euros a països estrangers, es manté el cotxe oficial de l’alcalde amb xofer inclòs que té un cost anual de 63.555 euros o es gasten mensualment 30.000 euros només en la impressió de la revista Viure.

David Parada, portaveu de PxC a Sant Boi, ha volgut mostrar el seu agraïment “a totes les persones que han col·laborat en aquesta campanya”, que ha qualificat “d’èxit absolut”. El regidor identitari ha manifestat que amb aquesta iniciativa “continua una etapa que la nostra formació política vol portar a terme, amb la transformació del nostre programa electoral a través d’accions concretes d’aspecte social que serveixin de forma real a la ciutadania i ajudin a una sensibilització social en torno a les nostres postures polítiques i complementen les habituals que es realitzen de compra de material escolar, roba o aliments a persones que necessiten la solidaritat dels nostres veïns en aquests moments tan difícils en els que ens ha ficat la nefasta gestió política dels últims anys, així com la voracitat d’especuladors internacionals sense escrúpols”.

Redacció / Foto: PxC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix