L'alcalde de Viladecans, indignat pel tancament durant 6 dies d’un CAP

Una treballadora i un usuari van ser traslladats a l'hospital de Viladecans, afligits d'una irritació lleu. Aquella mateixa tarda, dos policies locals, que vigilaven la instal·lació, també van patir molèsties, han informat fonts municipals.

A partir de dissabte, el servei d'atenció primària de Viladecans, municipi de més de 65.000 habitants, s'ofereix només des d'aquest centre.

Moltes molèsties

Li sembla "molt greu" a l’alcalde que “s'estigui trigant tant de temps a detectar l'origen de l'emanació que va provocar irritacions a les vies respiratòries a diverses persones” ja que, segons ha recordat, "portem cinc dies sense ambulatori i hi ha molts que estan patint moltes molèsties".

L’edil ha denunciat “la lentitud” demostrada per la Generalitat per determinar quan podrà tornar a obrir l'equipament, alhora que ha assenyalat que "aquest incident demostra el necessari que és per a Viladecans disposar d'una tercera Àrea Bàsica de Salut".

Tercer ambulatori

Ruiz ha demanat paciència als ciutadans, molts d'ells d'avançada edat, que han de desplaçar-se a un altre barri de la ciutat, i els ha aconsellat que utilitzin les línies municipals d'autobús urbà, que connecten els dos equipaments.

L'Ajuntament “porta anys demanant la construcció del tercer ambulatori que li correspon per ràtio de població, havent aconseguit diverses vegades el compromís del conseller” Boi Ruiz, han recordat les citades fonts.

Redacció | Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
225

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix