Cornellà arriba a la concentració 300 Per la Independència de Catalunya

L’acte es va celebrar a la sala d’actes de l’Església de Santa Maria  amb la presència d’unes 250 persones entre les quals també hi havia l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, l’exconseller i secretari general de Junts, Jordi Turill, l’advocat penalista, Jordi Pina, i l’activista Adrián Sas

Ahir dilluns, 29 de gener, la Xarxa de Cornellà per la República va celebrar la concentració número 300 Per la Independència de Catalunya i el final de la repressió.

GFCEjjLWcAAGNEC

GFCTrY0X0AA82qC

Es va organitzar un acte polític a la sala d’actes de l’Església de Santa Maria on es van aplegar unes 250 persones. Van participar l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, l’exconseller i secretari general de Junts, Jordi Turull, l’advocat penalista, Jordi Pina. Tots tres van fer intervencions animant a continuar persistint en reivindicar la fi de la repressió i treballar per fer possible la independència de Catalunya. També va intervenir l’activista Adrián Sas, on els assistents van poder conèixer la difícil situació processal i l’alt risc d’entrar a presó els pròxims dies. A més, la Coral Sant Medir va tancar l’acte. 

Carme Forcadell intervenció

GFCEjjCW8AAz PD

Adrián Sas intervenció

Els organitzadors de l’acte, la Xarxa de Cornellà per la República, van destacar “la persistència en la lluita organitzada i pacífica que ha estat en aquests sis anys de presència al carrer de totes les organitzacions polítiques i civils independentistes a Cornellà de Llobregat per posar fi a la repressió i aconseguir la independència de Catalunya”.

Redacció / Fotos: XCR-JT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix