La Missió ODS Esplugues és distingida com a Bona Pràctica

La Red de Entidades Locales para la Agenda 2030 ha destacat el projecte de sensibilització on la ciutadania, a través d’un joc, va aprendre com es pot col·laborar a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i el futur de totes les persones del món

La Missió ODS de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha estat distingida com a Bona Pràctica per la Red de Entidades Locales para la Agenda 2030. Aquesta entitat és una xarxa de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) integrada per governs locals compromesos a implementar els ODS de l’Agenda 2030 en les seves polítiques públiques.

Parc de Jocs ODS 361 scaled

La Missió ODS Esplugues es va fer entre els mesos de juny i novembre de 2023. El projecte de sensibilització impulsat per l’Ajuntament per donar a conèixer l’Agenda 2030, aprovada per l’ONU l’any 2015, es va fixar com a repte explicar com transformar el món.

esplujuga pou

A través del joc, la ciutadania local va aprendre com es pot col·laborar a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i el futur de totes les persones del món sense deixar a ningú enrere. PODS, positiu i implicat, i NODS, negatiu i desmotivat, van ser els personatges que van acompanyar les més de 100 activitats de la Missió ODS, que va tenir com a eix central un joc interactiu en el qual va poder participar tota la ciutadania.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
217

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix