Sant Boi i El Prat competeixen en consumir menys energia

Participen en la Marató de l’Estalgia i destinaran la totalitat dels diners estalviats en projectes de lluita contra la pobresa energètica.

Durant tot el mes de febrer, els ajuntaments de Sant Boi, Sant Cugat, El Prat i Granollers participen en la Marató de l'Estalgia, una competició amistosa per estalviar energia als seus equipaments públics. El 100% dels diners estalviats es destinaran a projectes de lluita contra la pobresa energètica.

La Marató de l'Estalgia és una campanya de sensibilització i bones pràctiques en l'ús i el consum d'energia que té la voluntat afegida de destinar l'estalvi econòmic aconseguit a ajudar famílies amb dificultats per assumir els costos energètics durant els mesos més freds de l'any.

Els mesuraments es faran entre l'1 i el 28 de febrer. L'objectiu serà reduir els consums d'electricitat, gas i aigua de diversos equipaments respecte al consum mitjà registrat els tres darrers anys. Per aconseguir-ho s'implantaran bones pràctiques de consum energètic i es buscarà la implicació del personal dels equipaments.

Els municipis participants en aquesta iniciativa s'han destacat en els darrers anys per dur a termes polítiques pioneres en l'àmbit de l'eficiència energètica. A Sant Boi, per exemple, s'està realitzant amb resultats molt satisfactoris una campanya d’autories energètiques a les llars..

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix