ESPORTS (RUGBI, DIVISIÓ D’HONOR): La UE Santboiana guanya amb remuntada inclosa

La UE Santboiana s’ha imposat aquest matí al Baldiri Aleu a l’Hermi El Salvador per 36 a 22 en un enfrontament molt intens. El partit no va començar gens bé per als baixllobregatins amb un 0 a 10 en contra. La reacció local va permetre retallar diferències (6-10), tot i que un assaig dels visitants va deixar el marcador al final de la primera part amb un 6 a 15. A la represa, els de Lewis Williams van respondre amb contundència i van donar la volta al lluminós situant-lo amb un 19 a 15. Un assaig de Maul en el minut 79 va deixar sentenciat el matx (29-15), malgrat que al final els dos equips van aconseguir un assaig més. Abans de l’inici del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Jorge Diego ‘Panter’.