La Portals 2015 presenta el cartell, la samarreta i el maillot oficial

L’atleta Domingo Catalan i la ciclista Marta Vilajosana seran els homenatjats en aquesta edició.

El Patronat de la Muntanya de Montserrat va ser l’escenari ahir a la tarda de la presentació del cartell, samarreta i maillot oficial de La Portals 2015. A l’acte van assistir el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, l’excampió del Mon de 100 quilòmetres. Domingo Catalan, la ciclista olímpica, Marta Vilajosana, Josep Anton Serra, de l’entitat 4000 Peus AE Collbató i Pepe Cuevas, del CE Lataca.

Dues proves

La Portals a Peu se celebrarà l’11 d’abril i tindrà un recorregut de 44 quilòmetres amb força corriols, senders i menys pista que en edicions anteriors. Serà ideal per participar-hi corrent, però tindrà suficient marge horari per fer-la caminant gaudint del majestuós paisatge que ofereix la muntanya de Montserrat. Les inscripcions estaran limitades a 1.000 participants.

D’altra banda, La Portals en Btt se celebrarà un dia després, el 12 d’abril, i tindrà un recorregut de 59 quilòmetres, amb un nivell tècnic baix, donat que transcorre per pistes, camins i no hi ha trialeres ni corriols extrems. Les inscripcions estaran limitades a 1.500 participants i es preveu que en pocs dies quedin exhaurides.

El proper 29 de gener a les 12.00 hores se celebrarà l’acte de Presentació Oficial de La Portals al Montserrat Hotel & Training Center de Collbató i s’obriran les inscripcions a www.laportals.cat. Ja han confirmat la seva assistència els esportistes Àngel Edo, Nuria Picas, Israel Nuñez, Agustí Roc, Gemma i Mireia Abant, Kiku Soler, Sandra Santanyes...

Redacció / Foto: Josep Mª Garcia Planas

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix