Jordi Sendra posa fi a una brillant carrera en el món de la boxa

El moment més emotiu de la vetllada va ser quan el seu fill, Nicolás, va pujar al ring i amb el púgil es van acomiadar.

Nit emotiva per a Jordi ‘El Salvaje’ Sendra el passat divendres. El púgil castelldefelenc va acomiadar-se de la boxa en un darrer combat sense decisió. I ho va fer com ell volia, al quadrilàter, davant els seus incondicionals, a Castelldefels i  enfront un rival de pes i aspirant al títol d’Espanya, Javi García Roche (finalment l’argentí Juli Alberto Barsena –l’oponent programat- no va poder lluitar ja que a darrera hora no li van donar la llicència). La vetllada es va celebrar al Poliesportiu de Can Roca davant d’un nombrós públic que va omplir la instal·lació fent-li costat i reconeixent la seva impecable trajectòria en el món de la boxa professional. Va ser una vetllada amb un total de sis combats amateurs on cal destacar el debut del també castelldefelenc Javier Gilabert, i tres de professionals amb Guzmán Castillo, Guram Natsulishvili ‘Guga’ i Santi ‘El Pollo’ Bustos com a protagonistes.

Cal destacar la presència de l’alcalde, Manuel Reyes, i del regidor d’Esports, Xavier Amate que li van fer lliurament d’una placa commemorativa en el dia de la retirada del púgil castelldefelenc. En declaracions a la web de l’Ajuntament de Castelldefels, Sendra va dir que "amb 26 anys de boxa a l'esquena, em vaig enfrontar al meu últim repte davant de l'afició del meu estimat poble Castelldefels" i va afegir que el moment més especial “va ser quan el meu fill Nicolás va pujar al ring amb mi i vam donar l'adéu a una carrera de vegades polèmica, de vegades gloriosa, de vegades ple de tristesa, però mai avorrida".

Sendra s’ha retirat dels rings a l’edat de 41 anys. Els seus èxits més notables han estat els títols de campió de Catalunya, del Món Hispà i de la Unió Europea. La vetllada va estar organitzada per Promociones Gallego Prada de L’Hospitalet, Barcelona Verdún de Barcelona i Charlie Made in Hell (The Insane).

Marçal Fontanals / Foto: LPDB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix