Segona Trobada Comarcal de Jocs Alternatius

Van participar deu escoles de primària del Baix Llobregat i es va celebrar a la Platja de Castelldefels.

Es van dur a terme les dues convocatòries de la II Trobada Comarcal de Jocs Alternatius per a Centres Educatius de primària del Baix Llobregat d’aquest curs 2012-2013. Aquesta activitat està dirigida al Cicle Mitjà (tercer i quart de primària). Aquest curs hem comptat amb la participació de 10 escoles de la comarca:

Escola La Garalda de Pallejà, Escola Joan Perich Valls de Sant Joan Despí, Escola Antoni Tàpies , Escola Benviure i Escola Can Massallera de Sant Boi de Llobregat, Escola Martinet de Cornellà de Llobregat, l’Escola Arquitecte Gaudí de Sant Feliu de Llobregat, l’Escola La Vinyala de Sant Vicenç dels Horts, l’Escola Pompeu Fabra del Prat de Llobregat i el Col·legi Bon Soleil de Gavà. L’activitat es va portar a terme a la Platja de Castelldefels, concretament a la vora del Club Nàutic de Castelldefels.

Durant tres hores (10.00 – 13.00) l’alumnat participant va poder gaudir dels següents jocs populars (Volei Tela, Relleus de Transport, Relleus d’Aigüa, Castells de Sorra, Combinada d’Aigüa d’Hàbits Saludables, Acroesport, Futbol Pilota Gegant, Pales de Platja, Esquis Cooperatius i Paracaigudes Gegants.

Entre els dos dies d’activitat s’han reunit un total de 535 alumnes de la comarca del Baix Llobregat, on el Consell Esportiu del Baix Llobregat ha volgut fomentar els Jocs Alternatius des d’una vessant educativa a totes les escoles participants.

Redacció / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix